NordicTrack traka za trčanje je dobro dizajnirana, čvrsta i svestrana

Područje trčanja

Površina gazišta je prostrana, 60 centimetara dugačka i 22 inča široka, što je čini 2 inča širom od većine koje imaju trake za trčanje. Ova veličina gazećeg sloja je dovoljno velika da primi veće korisnike sa dužim koracima. Jastuk nije bitan. Ako vam treba staza s jastučićima, pogledajte NordicTrack-ove trake za trčanje sa nagibima. One su skuplje, ali jastučići su odlični.

Kapacitet težine

Korisnici koji teže do 300 kilograma mogu sigurno da koriste Commercial 1750. Ako težite više od 300 kilograma, onda ćete možda poželeti da proverite Sole trake za trčanje, jer imaju znatno veći kapacitet težine na svim njihovim trakama za trčanje.

Preklapanje

Sklapanje i rasklapanje modela NordicTrack Commercial 1750 je veoma jednostavno zahvaljujući tome što ima tehnologiju koju NordicTrack naziva „Easilift tehnologijom“. Da biste je podigli, jednostavno se podignete sa čvrste metalne šipke ispod staze i mašina će vam pomoći. U osnovi, čini se da radite oko 15% posla. Da biste se spustili, samo nogom gurnete hidrauličnu traku za podizanje i počnete ručno da spuštate traku. Sto se u osnovi samo spušta odatle, tako da ako ste neko ko ne može podići veliku težinu, ne morate brinuti. Svako može spustiti ovu palubu.

Maksimalna brzina

Najveća brzina modela 1750 je 12 MPH, što je standardna maksimalna brzina za većinu kućnih traka za trčanje. Najlepši deo podešavanja brzine je da ne morate pritisnuti sitne tastere „+“ ili „-“ da biste povećali ili smanjili brzinu.

Na bočnoj strani konzole imate mogućnost izbora brzine od 1-12. Ovo je ogromna prednost za zaposlenu osobu koja ima samo 15-20 minuta da trenira i na taj način želi da odradi neki HIIT (intervalni trening visokog intenziteta) na traci za trčanje. Možete da krenete od 2 mph do 12 i nazad, jednostavnim dodirom na ekran, a prelazak sa 2 na 12 je gladak, tako da ne morate brinuti da ćete da se spotaknete.

Model Commercial 1750 je u 2019-oj opremljen sa Runners Flex Jastukom. Kada je aktivan, smanjuje fizički šok za oko 30% – što je prilično velika razlika koja se primećuje kada koristimo ovu traku za trčanje. Korisnici koji žele da osete asfalt na otvorenom, jastuk mogu čak i da deaktiviraju okretom ručice na levoj strani palube.

Pročitajte i sljedeći sadržaj: