Politika privatnosti

Privatnost podataka

Vaša privatnost nam je prioritet i posvećeni smo čuvanju vaše privatnosti. Politika privatnosti Vam stavlja do znanja kako se Vaši lični podaci obrađuju i koriste. Mi ćemo preduzimati korake o korišćenju Vaših ličnih podataka samo na način koji je u skladu sa našom politikom privatnosti. Ova politika privatnosti se odnosi samo na web sajt, informacije i obaveštenja koje poseduje i pokreće https://hronoishrana.net/ (u daljem tekstu: Sajt).

Prikupljanje Informacija

Svaki računar koji je direktno priključen na Internet dobija ime domena i niz brojeva, koji se stručno nazivaju adresa Internet protokola računara (u daljem tekstu: IP adresa). Kada posetilac pristupi Sajtu, naši web serveri bez naše kontrole automatski prepoznaju ime domena i IP adresu tog posetioca. Ime domena i IP adresa ni na koji način ne mogu otkriti niti jednu ličnu informaciju o Vama izuzev IP adrese sa koje ste pristupili sajtu. Ove informacije se mogu koristiti isključivo za prikupljane podataka o ukupnom broju posetilaca, i da istražimo zloupotrebu Sajta, njegove korisnike ili radi saradnje sa organima zakona i reda. Ne prikupljamo i ne vrednujemo ove podatke za određene pojedince. Naši serveri ne beleže automatski e-mail adrese posetilaca.

Kolačići (Cookies)

Kolačić je deo podataka koji se šalju na Vaš browser, odnosno pretraživač sa web servera i skladišti se na hard disk Vašeg računara. Kolačić ne može pročitati podatke sa hard diska Vašeg računara ili pročitati druge kolačiće koji su stigli sa drugih web sajtova. Kolačići ne štete Vašem sistemu. Mi koristimo kolačiće samo da bi utvrdili koje delove Sajta koristite, tako da su vam ove stranice budu lakše dostupne prilikom Vaše sledeće posete. Možete izabrati da li da prihvatite kolačiće podešavanjem Vašeg Internet pretraživača. Možete u podešavanjima Vašeg pretraživača da odbijete sve kolačiće, ili da Vam se prikaže kada Vam neko šalje kolačiće. Ako izaberete da ne prihvatite kolačiće, Vaš ugođaj na našem i drugim sajtovima može biti umanjen i pojedine opcije neće raditi kako treba.

Anti SPAM politika

Mi podržavamo poslovnu politiku bez SPAM-a, a to podrazumeva da ne ustupamo, prodajemo, ili na bilo koji drugi način iznajmljujemo Vašu e-mail adresu trećim licima bez Vašeg ličnog pristanka ili prema odredbama ove Politike privatnosti.

Informacije o sigurnosti na Internetu

Direktno sa našeg sajta, možete da posetite druge sajtove klikćući na linkove koji vode na spoljne stranice. Mi uvek nastojimo da obezbedimo kvalitetne veze sa korisnih sajtova, ali ipak nemamo nikakvu kontrolu nad sadržajem i prirodom ovih web stranica. Linkovi ka drugim sajtovima ne podrazumevaju preporuku za sadržaj koji se nalaze na ovim stranicama. Vlasnici drugih sajtova mogu promeniti sadržaj bez obaveštenja i mogu se prikazati pre nego što imaju priliku da uklone link koji može da bude “loš”.

Molimo Vas da takođe budete svesni da, kada napustite naš sajt, ostali sajtovi mogu imati različite politike privatnosti i uslove koji su izvan naše kontrole. Molimo Vas da proverite politiku privatnosti tih sajtova, kao i njihove uslove korišćenja pre stupanja u bilo kom poslu ili otpremanje bilo kakvu informaciju.

Znajte da, kada god svojom voljom izložite Vaše lične podatke preko Interneta, oni mogu biti sakupljeni i korišćeni od strane drugih osoba. Vi ste lično odgovorni za održavanje tajnosti Vaših ličnih informacija, i budite odgovorni i oprezni sa njihovim korišćenjem na Internetu.

Oglašavanje

Sajt hronoishrana.net koristi oglašivačke kuće da bi dostavljao oglase posetiocima. Ove oglašivačke kuće mogu sakupljati informacije (ali ne vaša imena, adrese, email adrese, ili telefonske brojeve) o vašim posetama ovom ili drugim sajtovima da bi obezbedile reklame o predmetima i uslugama koji bi mogli da vas interesuju. Ako želite da saznate više informacija o ovome i ako ne želite da se vaši podaci koriste ovako posetite sledeću stranicu Google’s Advertising and Privacy stranicu.

Google koristi Doubleclick DART cookie da bi dostavljao reklame putem svoje mreže. Više informacija o tome možete saznati na Doubleclick. Ako želite da saznate kako da izuzmete sebe iz ovog sistema posetite Google’s Privacy Center

Vaš pristanak na ovu polisu i pravila

Korišćenjem sajta https://hronoishrana.net, pristajete na prikupljanje i upotrebu informacija od strane https://hronoishrana.net kao što je izneto u Politici privatnosti i Uslovima korišćenja. Ako izmenimo polisu privatnosti u bilo kom trenutku, unećemo ih u ovaj dokument tako da ste uvek svesni o informacijama koje prikupljamo, kako ih koristimo, i pod kojim okolnostima ih otkrivamo. Ukoliko se ne slažete sa ovim uslovima, molimo Vas da napustite sajt.