Obranite se od uboda mrežom protiv komaraca

 

Svi jedva čekaju toplije vrijeme kada mogu što više boraviti na otvorenom. No, mnogi pritom zaboravljaju na razne pošasti koje ih čekaju i koje će ih ometati prilikom boravka vani. A to su razni insekti, poput muha i komaraca. Muhe nisu toliki problem kao komarci. Osim što vam često zuje oko glave, nakon njihovog uboda ćete osjećati svrab. A oni koji su alergični na njihov ubod imaju još više problema. Problem imaju i osobe koje borave u zatvorenom, ali vole ostaviti otvoren prozor ili vrata kako bi im ušlo malo svježeg zraka jer sa zrakom uđu i komarci. Za rješenje tog problema, mreža protiv komaraca je odličan izbor.

Mreža protiv komaraca se može postaviti u par minuta

Mreža protiv komaraca (http://www.fitonatura.it/) se vrlo jednostavno postavlja. Možete ju postaviti na vrata ili prozore različitih dimenzija. Postavlja se ili pomoću dobivenih čavlića ili pomoću posebnih traka koje se mogu zalijepiti te na taj način nije potreban nikakav dodatni alat. A kako bi se osigurao nesmetan ulaz i izlaz ljudi, a onemogućio ulaz komarcima, mreža za komarce posjeduje magnete. Naime, budući da se mreža protiv komaraca uglavnom sastoji od dva dijela, na rubovima se nalaze magneti koji su zaslužni za automatsko zatvaranje mreže. Na taj način ne morate brinuti o zatvaranju, već jednostavno samo prolazite kao da mreže i nema jer će se ona sama zatvoriti za vama.

 

Jednostavno premještanje i upotreba

Osim što se mreža protiv komaraca vrlo brzo i jednostavno montira, na isti način ju možete i skinuti i postaviti na neko drugo mjesto. No, čak i ako vam ju se ne da često premještati, uvijek možete kupiti još koju dodatnu mrežu protiv komaraca. Njihova cijena je vrlo prihvatljiva i već za nekoliko desetaka kuna ju možete kupiti. Stoga, odlično rješenje je njeno postavljanje na sve prozore koje imate u kući i stanu. Budući da je ona gotovo prozirna, neće vam umanjiti vidljivost, a istovremeno će spriječiti ulazak komaraca i drugih insekata. A kada su vam prozori na ovaj način zaštićeni, moći ćete ih otvoriti u bilo koje doba dana, bez straha da će vam u sobu uletjeti gomila napasnika.

Pročitajte i sljedeći sadržaj: