Tajna japanska masaža koja će vas pomladiti 10 godina

Ako ste se ikada zapitali kako se riješiti podbratka, zategnuti vrat te izgledati do 10 godina mlađe prirodnim putem, odgovor je konačno pred vama. Poznato je da su žene u Japanu najdugovječnije, ali isto tako i najduže zadržavaju svoju prirodnu ljepotu i mladost. One kriju jednu tajnu koja je odnedavno procurila u javnost i napokon je dostupna svima. Sada sve žene, ali isto tako i muškarci, mogu dulje zadržati svoj mladolik izgled i prirodnu ljepotu.

Ova donedavno tajna metoda ima drevne japanske korijene, potrebno je da odvojite samo 5 do 7 minuta tijekom dana, a rezultate možete vidjeti već kroz par dana. Najbolje od svega je što su rezultati zaista šokantni – redovitim pridržavanjem možete ukloniti podbradak i pomladiti svoje lice i do 10 godina. Isprobale su je i testirale žene svih godina, dala je rezultate čak i ženama starijim od 60 godina, u čemu je pobacila većina ostalih metoda za pomlađivanje.

Otkrijte kako se riješiti podbratka i opuštene kože vrata

Prirodno rješenje za mladost je konačno nadohvat ruke. Ne trebaju vam više skupocjene kremice, botoksi, injekcije, fileri, neučinkovite masaže da biste vratili svoju prirodnu ljepotu i obrnuli godine – dovoljna vam je samo ova učinkovita japanska masaža. Masaža je vrlo jednostavna za izvođenje, brzo daje rezultate, možete je obavljati u svako doba dana. Pri tome nema starosnih ograničenja i podjednako dobre rezultate daje u 40-im, 50-im ili 60-im godinama. Potrebno je samo da redovito pratite ovih nekoliko koraka:

Korak 1

Dobro operite lice i nanesite ulje za lice, preporučuje se pamukovo ulje ali će poslužiti i bademovo ulje. U krajnjem slučaju, ako nemate pri ruci nijedno od ulja za lice, poslužit će i masnija krema koja će olakšati kretanje prstiju i dlana po licu.

Korak 2

Vrhovima prstiju uz lagan pritisak radite pokret od vrha čela, niz rubove obraza, čeljust i vrat, sve do ključne kosti. Radite ovaj pokret s obje ruke istovremeno i ponovite tri puta. Ovo je zagrijavanje i poticanje protoka limfe te je jako bitno da se odradi kako treba.

Korak 3

Ova japanska masaža je izrazito učinkovita u smanjenju podbratka, sprječavanju opuštanja mišića vrata i zatezanju. Masaža za uklanjanje podbratka radi se pritiskom dlanovima. Postavite dlan ispod brade, a zatim lagano pomičite dlan od početnog mjesta preko čeljusti ka ušima – kao da „razvlačite“ podbradak. Masažu radite prvo jednom rukom, a zatim drugom rukom. Ovaj korak ponovite tri puta, a ako imate veće probleme s podbratkom onda možete i preko 4-5 puta, čak i više po potrebi.

Budite strpljivi i uporni, i rezultati zasigurno neće izostati!

Pročitajte i sljedeći sadržaj: